Første innlegg!

Hei,
dette er mitt første innlegg på blogg.no så tenkte jeg kunne starte mitt første innlegg med å presentere meg selv og mitt liv.

Jeg heter Sandra er 21år kommer fra "lille" Ålesund. Jeg har vært forlovet i snart 1år (julaften) med en som er langtransport sjåfør,
vi har en hund som er blandingshund av labrador/schæfer som blir 5mnd den 6.november.
Så her tilbringes tiden på familie, venner, trening, psykologen min, trening av hunden.

Jeg går til oppfølging av psykolog for å få hjelp til å rydde litt opp i livet mitt, å hjelpe meg til å se fremover. Jeg har diagnosen: Posttraumatisk stresslidelse, så hver 3.uke går jeg til psykolog og til min fastlege 1 gang annen hver måned ca men det går bra og er ingenting alvorlig.

Jeg og Tom ble i lag i 2012 og jeg flyttet da inn hos han i 2013, desember i 2013 fikk jeg min store overraskelse fra han og det var forlovelse-ring.

Selv om jeg lever med den diagnosen så er det kjekt å ha gode venner, slektninger/ familie og hunden rundt seg når min forlovede er på jobb i hverdagene. Det å ha hund er en slags terapi for meg med tanke på at ho er avhengig av meg hver dag og det gir meg en grunn til å stå opp hver dag.

Er medlem hos vektklubben.no så jeg trener og holder på med vektreduksjon som jeg føler jeg får mestrings-
følelse av, har ett mål om hvor langt ned jeg vil å det nærmer seg med storm skritt. Så her blir det vell skrevet om mye forskjellig etter hvert.

Hobbyene mine er kanskje ikke så vanlige for en 21-åring men tror det begynner å bli "populært" igjen, jeg elsker å strikke og hekle ting, har holdt på med det siden jeg var tenåring. 

Dette var litt om meg så håper jeg at dere vil like bloggen min, vet det ble litt om alt, men sånn ble det.

Har hatt lyst å dele min hverdag lenge, men har vært litt skummelt å tenke på det, men det kanskje blir som en terapi for meg å få dele mitt liv og opplevelsene jeg har hatt i en alder av bare 21år.

God natt folkens!

Én kommentar

30.10.2014 kl.23:55

dette var bra ,Sandra. Du er flink å ordlegge deg. Klem frå tante.

Skriv en ny kommentar

Saandrra23

Saandrra23

22, Ålesund

Er ei jente på 22år, kommer ifra Ålesund. Her kommer jeg til å blogge om meg og mitt liv med PTSD (posttraumatisk stresslidelse) min hverdag,mine meininger, håndarbeid. Følg meg gjerne her på bloggen eller på instagram saandrrala23 og jeg følger dere tilbake :)


Søk i bloggen


Kategorier

Arkiv

hits