Slapp mandag

God kveld
Håper dere har hatt ei trivelig helg, det har jeg hatt i hvert fall. Fredagen min startet med å stelle meg å gjør meg klar for å starte dagen og mate hunden og i samme renne kom min samboer hjem fra jobb så pratet litt med han, koset litt med hunden og så dro jeg av sted til mamma å søskena mine. Vi har hatt som tradisjon i noen år nå at vi maler oss, kler oss ut, og lager grønn pizza/ grønn grøt (med konditorfarge) for å gjør det ekstra spennende for søskena mine og baker Halloween-kjeks (oppskrift i et Halloween-blad) de er kjempe gode. Og når alle er ferdig utkledd, sminket, spist og har fått baket drar vi ned til mormor der feiringa fortsetter med at barna går rundt i nabolaget og så avslutter med å gå in til mormor for å spise og kose seg med kaker, pastasalat, snop og brus til det er legge tid. I år var feiringa på en fredag så da ble det ekstra stas for ungene som da kunne være lengre våken enn de andre gangene Halloween har vært. Vet det ikke er alle som er like glad i Halloween, men for oss har det blitt en hyggelig tradisjon for voksne og barn men de voksne sminker ikke/maler seg da. Etter mye godt å spise dro vi hjem kl 23 45 da gikk jeg og la meg, var helt gåen i beina å alt etter å ha vært ei heks hele dagen. Jeg syns ikke Halloween er noe verre å feire enn alt annet tull som skal feires. Delte meininger om den heldigvis er vi ulike å ser ting på ulike måter.

Lørdagen ble en rolig dag med bare avslapping på sofaen med tv- kos og ei god iskald julebrus på boks. Har fått helt dilla på Hansa julebrus, men jeg får ta å sette ned foten nå. En Moa tur for handle ble det også for å buke litt tid der siden vi begge 2 var tomme for ideer om hva vi skulle ta oss til med. Moa turen gikk fort så vi fant ut at vi kunne lage oss pizza som vi koste oss med, film som vi hadde planlagt vi skulle se ble ikke noe av grunnet en tur på besøk til ei som ble innlagt på sykehus den dagen, så vi dro dit på besøk. Så når vi da kom hjem ble det i det seneste laget å se en 2timers lang film. Søndag var det ikke noe spesielt vi gjorde annet enn å slappe av og besøk til svigerfar så hundene fikk hilst på hverandre og tok noen kopper kaffe.
I dag har jeg vært på Moa nesten hele dagen, har gått en tur ute rundt om i området der og så vært inne på senterne og sett på julepynt og greier, gleder meg så ufattelig mye til jul og juletiden. Blir vell ikke lenge til julepynten blir kjøpt inn og pyntet med her i hjemmet. Nå sitter jeg og strikker å ser på Walking Dead på Fox som jeg har helt dilla på.  Holder på å strikker sokker så er ferdig med den ene så nå er det bare den andre igjen kjempe koselig på sanne dager når været ikke er noe fint her i Ålesund.

Ha en trivelig kveld folkens!


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Saandrra23

Saandrra23

22, Ålesund

Er ei jente på 22år, kommer ifra Ålesund. Her kommer jeg til å blogge om meg og mitt liv med PTSD (posttraumatisk stresslidelse) min hverdag,mine meininger, håndarbeid. Følg meg gjerne her på bloggen eller på instagram saandrrala23 og jeg følger dere tilbake :)


Søk i bloggen


Kategorier

Arkiv

hits