Koselig fredag

 

Jeg syns det er så utrolig viktig å tilbringe tid med familie og den man er glad i, syns det hjelper på humøret når en kanskje aller helst føler man bare vil være hjemme å synes synd på seg selv, vet jeg ikke er den første som føler det sann til tider heldigvis.

 

Min stebror har 5 slektninger fra Hønefoss som har vinterferie denne uken her og dem har da tatt turen opp hit til Ålesund for å tilbringe sin ferie med slektningene dem har her. Jeg hadde sagt til pappa at jeg gjerne ville komme en dag å hilse på dem før de drar hjem igjen søndag så da ble vi torsdagen invitert til å komme på middag fredagen-igår kl 16 30 til pappa og stebror en min.

Pappa serverte ei stor panne med noe av det beste jeg vet og det er bacalao, hjemmelaget bacalao er noe jeg ikke får nok av!

 Jeg liker å spille spill så måtte da bare bli med å spille kortspill med ungene som "idiot" og "mattis" det ble noen omganger med det før jeg satt meg ned med en kopp kaffe og hekletøy og vi voksne satt oss ned å pratet om gammelt og nytt siden sist sammentreff, viktig å få litt oppdateringer på saker å ting, haha!😁😁😁

(Legger ved et bilde av en grytekluter jeg heklet i dag)

Er ekstra kjekt å først se dem du er glad i og savner etter å ikke ha sett dem på lenge<3

Håper det er flere som har hatt en like kjekk fredag som meg!

Natta☺

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Saandrra23

Saandrra23

22, Ålesund

Er ei jente på 22år, kommer ifra Ålesund. Her kommer jeg til å blogge om meg og mitt liv med PTSD (posttraumatisk stresslidelse) min hverdag,mine meininger, håndarbeid. Følg meg gjerne her på bloggen eller på instagram saandrrala23 og jeg følger dere tilbake :)


Søk i bloggen


Kategorier

Arkiv

hits