Kortspill lørdag

Dagen dag startet uheldigvis ganske sent på grunn av de jeg leier sokkelleilighet hos ikke har respekt for leieboerne sine som jeg da er en av, uheldig som jeg er bor jeg rett under de eierne og i tillegg ganske lytt og jeg sover lett. De hadde fest fra fredags kvelden til lørdags morgen ca kl 08 ble det stilt der ifra med musikk og støy så det var først da jeg fikk sove skikkelig og våknet igjen kl 12 av alarmen min på telefonen min.

Satt ei stund og tenkte på hva jeg skulle finne på i dag, hadde egentlig planer men det ble ikke noe av så satt å funderte på hva jeg skulle ta meg til med. Hadde i hvert fall bestemt meg for at jeg ikke skulle sitte oppe i leiligheta mi å strikke/hekle el noe på en lørdags kveld alene, når jeg hadde fått tilbud om å komme og overnatte med ei venninne der vi kunne spise taco, ha spille kveld med noe godt i glasset. Da ble ikke valget så veldig vanskelig egentlig.

Ble en god og koselig taco middag/kvelds syns det er så utrolig godt med taco så det spiser jeg 1gang nesten hver uke. Så ble det kortspill med godt selskap og noe godt å drikke til, er ikke lenge siden vi avsluttet spill kvelden/natten for å si det sann er bare 2timer siden kanskje. Er første gang jeg har vært med på å spille kort- Ligretto i 7t i strekk til klokken er nærmere 05 30 på natta.

Legger ved noen bilder fra kvelden i går/natten til i dag. Nå bør jeg prøve å sove noen timer  jeg også selv om jeg ikke er noe trøtt, har gått over til og være overtrøtt, siden jeg har vært våken i nesten 24timer!
 Ha en fin søndag!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Saandrra23

Saandrra23

22, Ålesund

Er ei jente på 22år, kommer ifra Ålesund. Her kommer jeg til å blogge om meg og mitt liv med PTSD (posttraumatisk stresslidelse) min hverdag,mine meininger, håndarbeid. Følg meg gjerne her på bloggen eller på instagram saandrrala23 og jeg følger dere tilbake :)


Søk i bloggen


Kategorier

Arkiv

hits