Julemiddag

Var hos mamma på besøk onsdagen, der fikk jeg servert kjempe god gratinert laks med pesto, det er så utrolig godt.I og med posten min kommer til mamma midlertidig og jeg ikke har fiksa postkasse til leiligheten jeg bor i, så må jeg hente den hos mamma, og denne uken gledet jeg meg ekstra mye fordi jeg ventet en pakke ifra en mann i Oslo- området, som har heklet duk til meg billig på bestilling i valgfri farge. Må si jeg var spent på hvordan resultatet ble og den ble veldig bra, dette er en mann som har blitt hekta på kunsthekling, så flere bestillinger til han blir det frem over.

Hadde kvalitets tid med mamma og søskena mine med litt spilling av yatzy og leste jeg bok til søskena mine på senga etterpå. Det er det noe jeg vil prøve og ta meg tida til å gjøre ilag med mine barn når den tida kommer, syns det er så koselig og kjekt for ungene og jeg kan gå ifra rommet til ungene mine med god samvittighet etterpå. Jeg ble lest for som liten om jeg var flink å legge meg uten styr.

Legger ut noen bilder her av resultatet etter at duken ble tatt i bruk:

 


I kveld ble kose-kveld med venninna mi og samboeren hennes med julemiddag, nå blir det strikking og kos med venninna mi før jeg skal hjem å vaske klær og legge meg.

Ha en fin kveld videre!😊

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Saandrra23

Saandrra23

22, Ålesund

Er ei jente på 22år, kommer ifra Ålesund. Her kommer jeg til å blogge om meg og mitt liv med PTSD (posttraumatisk stresslidelse) min hverdag,mine meininger, håndarbeid. Følg meg gjerne her på bloggen eller på instagram saandrrala23 og jeg følger dere tilbake :)


Søk i bloggen


Kategorier

Arkiv

hits