Sløv Kvinnedag

Gratulerer så mye med kvinnedagen alle kvinner og damer,håper dere har hatt en fin søndag!

Min kvinnedag har blitt tilbringet hjemme i kosedress på sofaen med strikketøy og pledd. Har vært veldig trøtt å sliten idag,så jeg sovnet til slutt på sofaen og våknet brått av venninnen min som ringte å sa at ho og samboeren var på veg opp bakkene opp mot leiligheta mi.
Jeg skulle bli med de hjem å se film i kveld,er ikke lett å passe klokken når man sovnet som en stein, hørte ikke at jeg fikk sms en gang, haha!

Gleder meg til sol og sommer,da er den triste mørke-tida tida over,og jeg blir mer våken, føles mer uthvilt ut og har mye mer energi til overs. Flere som har det sann?
Ellers i dag har jeg vasket klær og nå holder jeg på å pakker det jeg skal ha med meg på turen nedover, skal besøke tante, onkel og søskenbarn i Tønsberg, gleder meg super mye. Har litt reisefeber og sommerfugler i magen, selv om det bare er 2mnd siden jeg så de sist, og det å reise med tog er heller ikke noe nytt for meg.

Håpe alle har hatt ei fin helg og er klar for å starte ei ny uke med nye muligheter<3

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Saandrra23

Saandrra23

22, Ålesund

Er ei jente på 22år, kommer ifra Ålesund. Her kommer jeg til å blogge om meg og mitt liv med PTSD (posttraumatisk stresslidelse) min hverdag,mine meininger, håndarbeid. Følg meg gjerne her på bloggen eller på instagram saandrrala23 og jeg følger dere tilbake :)


Søk i bloggen


Kategorier

Arkiv

hits