På toget

Nå sitter jeg på toget nedover til Tønsberg gleder meg som et barn til å komme frem! Dro hjemme ifra allerede kl 13 i dag for å rekke det jeg skulle før bussen fra Ålesund til Åndalsnes togstasjon skulle gå. Har hatt en grei tur hittils er bare litt lang drygt av og til når man sitter alene i ett sete og ikke kjenne noen. Jeg er veldig sosial og pratsom av meg så da blir det fort lang drygt! Men en ting er sikkert er mye mer behagelig med togturer når man skal på flere timers turer syns jeg, mye stillere, sitter mer behagelig og har varm mat, drikke osv i cafe-vogna om en skulle få lyst på noe der selv om det er like dyrt som en annen cafe.


Glad jeg er trøtt i dag da, tida går så mye fortere da når jeg først får til å sove. Reiser i hvert fall miljøvennlig om ikke annet, det er jo en positiv ting. Får vell ta å gå inn i cafe- vogna her å se om jeg finner noen pratsomme sjeler sann som forrige turen min med tog, haha!
Blir i hvertfall sent før jeg er fremme, toget er fremme i Tønsberg kl 00 58 i natt blir da hentet av onkelen min, de andre slektningene mine sover vell når jeg har kommet frem siden de skal både på skole og jobb alle sammen.(begge bildene tatt igjennom tåg vinduet)

Kos dere videre!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Saandrra23

Saandrra23

22, Ålesund

Er ei jente på 22år, kommer ifra Ålesund. Her kommer jeg til å blogge om meg og mitt liv med PTSD (posttraumatisk stresslidelse) min hverdag,mine meininger, håndarbeid. Følg meg gjerne her på bloggen eller på instagram saandrrala23 og jeg følger dere tilbake :)


Søk i bloggen


Kategorier

Arkiv

hits