Tjøme

Ankom jeg Tønsberg- Tjøme i natt som var, var da veldig trøtt og sliten selv om jeg ikke hadde gjort noe spesielt anstrengende utenom å rekke de 2 togene når det var tog- bytte. Hadde heldigvis god tida på meg på de 2 togbyttene, men allikevel holdt jeg på å miste det siste toget fra Oslo S- Tønsberg, jeg er så utrolig vimsete når det gjelder klokka til tide. Stod og snakka i telefonen jeg og oppdaget at jeg plutselig hadde dårlig tid, haha!
Så i dag gikk mye av dagen til å sove, brå våknet og følte klokken må være mye, og ja det var den, den var nesten 13 00. Har ikke gjort noe spesielt i dag annet enn å slappe av og vente på tante og onkel skulle komme hjem fra jobb. Søskenbarnet mitt var hjemme i dag så jeg hadde ho å jabbe med til de andre kom hjem.

Aner ikke hvorfor jeg er så vimsete for tida, utenom at jeg er veldig tankefull og stressa for tiden, er ikke første gang jeg har glemt tid og sted og dermed mista bussen av hele greia, håpe jeg virkelig klare å skjerpe meg snart. Må bli flinkere igjen å rekke ting sann som jeg var før, så jeg rekker både psykolog og lege når jeg har time der neste gang jeg kommer hjem fra denne Tønsberg-ferien. 

Legger til et bilde av noe jeg holder på å hekler, når jeg har sanne sløve dager som i dag:
Ha en videre fin kveld videre alle samme,snakkes!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Saandrra23

Saandrra23

22, Ålesund

Er ei jente på 22år, kommer ifra Ålesund. Her kommer jeg til å blogge om meg og mitt liv med PTSD (posttraumatisk stresslidelse) min hverdag,mine meininger, håndarbeid. Følg meg gjerne her på bloggen eller på instagram saandrrala23 og jeg følger dere tilbake :)


Søk i bloggen


Kategorier

Arkiv

hits