Dagen i dag

Starta dagen med å stå opp kl 12 00, traktet meg kaffe og spist frokost. Så får jeg se hva dagen min bringer. Har ikke noen store planer i dag annet enn jeg og tanten min skal ut å gå en tur. I Ålesund har ikke vi blåveiser i naturen kun hvite så jeg må benytte meg nå av å se på de før folk plukker de alle sammen, så tanta mi skal vise meg hvor de finnes og hvordan de ser ut. Blir sikkert noen bilder fra turen etter hvert i dag!
Farge håret mitt også var noe jeg har planer om å få gjort unna, siden jeg har fått den lange etterveksten, syns jeg da. Så håret er bare et must å få gjort noe med.
Hva jeg skal finne på resten av dagen i dag, vet ikke jeg.

Blir vell mest å bare slappe av mest mulig siden det er noe jeg rett og slett aldri klarer å gjør 100% hjemme. Det er vell på grunn av bare tanken med og skulle rekke noe til et viss klokkeslett flere ganger i uken/ annen hver uke gjør meg virkelig stressa. Nå i 2015 har gebyrene for "ikke møtt til time" hos psykologer økt til 600kr,i stede for å kun betale for en vanlig time på 320kr om en møter opp eller ikke, og det gjør meg enda mer stressa. Skal jeg til spesialist psykogen min da og jeg føler meg helt elendig, så må jeg dra uansett hvor elendig jeg føler meg, på grunn av det høye gebyret jeg må betale. Norge i ett nøtteskall, skulle tro det var meiningen å gjør alle behandlinger så dyre at ikke alle kan få den hjelpen de egentlig trenger i livet.
Dette var dagens klaging, haha!

Dagens energi drikk i håp om å våkne litt mer

Blogges senere i dag!

Én kommentar

Cecilia Catharina

12.03.2015 kl.15:49

Ha en kjempefin dag videre og nyt den :-)

Skriv en ny kommentar

Saandrra23

Saandrra23

22, Ålesund

Er ei jente på 22år, kommer ifra Ålesund. Her kommer jeg til å blogge om meg og mitt liv med PTSD (posttraumatisk stresslidelse) min hverdag,mine meininger, håndarbeid. Følg meg gjerne her på bloggen eller på instagram saandrrala23 og jeg følger dere tilbake :)


Søk i bloggen


Kategorier

Arkiv

hits