Intervju nrk P3

I dag etter at jeg hadde skrevet det første innlegget mitt for i dag på bloggen fikk jeg en kommentar. En fra NRK P3 som er interessert i kontakt med meg angående intervju, der det stod at jeg skulle kontakte personen på e-post adressa som stod i kommentaren. Ble veldig sjokkert og visste ikke helt hva jeg skulle verken svare el si til noen ting.
Var det sant det som ble skrevet i kommentaren?
Ville de virkelig intervjue meg?
Jeg har jo ikke blitt noe stor blogger enda så hvorfor ville de intervjue meg?Joda det var meg de ville intervjue og at det ikke var tull. Er ikke noe kommentar jeg ventet på å få liksom. Så jeg fikk beskjed om jeg kunne sende telefonnummeret mitt så vi kunne ha en uforpliktende prat. Det hørtes spennende ut. Vet ikke helt hvordan jeg reagerer på sanne ting da, om jeg blir kjempe nervøs eller jeg syns det er kjempe gøy. Blir spennende å se hvordan jeg reagerer på og bli intervjuet. Denne dagen hadde fikk plutselig mye innhold allikevel i dag, jeg som trodde det ble en dag med lite som skulle skje. Har i hvert fall ikke slappet av så mye hittil som jeg trodde det kom til å bli. For en kjekk dag!

Har nå spist en god porsjon potetball til middag. Så nå skal vi på butikken å kjøpe is, som vi skal ha som dessert. Farget håret mitt blir etter at vi har spist is. Klarer knapt å vente til å bli kvitt etterveksten min!

Ha en strålende torsdags kveld alle!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Saandrra23

Saandrra23

22, Ålesund

Er ei jente på 22år, kommer ifra Ålesund. Her kommer jeg til å blogge om meg og mitt liv med PTSD (posttraumatisk stresslidelse) min hverdag,mine meininger, håndarbeid. Følg meg gjerne her på bloggen eller på instagram saandrrala23 og jeg følger dere tilbake :)


Søk i bloggen


Kategorier

Arkiv

hits