Farge håret

Når en for tida ikke har råd til å betale 3000-4000kr for å farge håret og klippe håret da har ikke jeg så mange andre valg enn å farge det hjemme. Jeg har veldig tykt og halv langt hår, så det skal mye fargekrem til for og kunne dekke hele håret mitt. Men foretrekker selvfølgelig frisører som farger meg med frisør hårfarge. Jeg har i mørk brun hårfarge nå, så håper resultatet blir like bra som forventet. Det ferdige resultatet får dere se bilder av i morgen. Har også lyst på noen striper med blå eller lilla i håret, men vet ikke helt hvordan det blir! Hårfargen jeg bruker hos frisøren er lilla-brun- altså mest lilla i.
Blogges i morgen alle sammen, ha ei god natt!3 kommentarer

Iselin Renée

13.03.2015 kl.08:26

god helg :)

Saandrra23

13.03.2015 kl.17:38

Iselin Renée: God helg til deg også :)
Er veldig dyrt å gå til frisør ja :/ kan lønne seg å gå til lærlinger osv da, da blir det ofte billigere :)håper håret ble bra da!!ha en fin helg! :)

Skriv en ny kommentar

Saandrra23

Saandrra23

22, Ålesund

Er ei jente på 22år, kommer ifra Ålesund. Her kommer jeg til å blogge om meg og mitt liv med PTSD (posttraumatisk stresslidelse) min hverdag,mine meininger, håndarbeid. Følg meg gjerne her på bloggen eller på instagram saandrrala23 og jeg følger dere tilbake :)


Søk i bloggen


Kategorier

Arkiv

hits