Gravid i dagens samfunn

Hører støtt og stadig folk som prater om unge som prater og diskuterer tema gravid som ung. Syns det virker som flere og flere unge blir gravide. Ikke bare det men virker også som flere også blir gravid som veldig unge.Syns ikke det er noe negativt med unge gravide, så lenge en føler at en ikke går glipp av noe, og føler seg klar og moden nok for å ta seg av et barn som ung selv. Er litt synd syns jeg, fordi dess yngre en er når man blir gravid dess mindre kan man nyte barndomstid og ungdomstida si.
Men stor respekt til de som har blitt gravide som unge og som er verdens beste mamma for sitt barn, klarer og takler det uten store problemer!
Jeg selv syns først og fremst at når en skal ta det store steget med å bli gravid, så skal en ha økonomi til det, og sist og ikke minst føle seg klar for det. Er det noe jeg ikke er klar for enda så er det vell det å bli gravid. Har en del igjen av ungdomstida mi som jeg har lyst å nyte uten og være bundet til noen unger enda. Men med tida har jeg lyst på unger.

Men først og fremst utdanning, jobb og stabil økonomi. Jeg er ikke klar for å sitte med barn nå, det å måtte være hjemme hele kvelden etter for eksempel kl 18-19 tiden på grunn av legge tid, og sitte låst hjemme etter det er ikke noe jeg er helt klar for heller enda.
Har fått spørsmål om jeg ikke har lyst på barn enda eller er "verpesyk", men faktisk ikke, jeg er ikke det i det hele tatt nå. Har noen drømmer jeg har lyst å gjør og oppleve først, så jeg ikke kommer til å angre eller savne noe når jeg først er gravid, men heller være overlykkelig over å ha fått barn. Blir samfunnet sann at en allerede som 22åring som meg som har nesten hele livet foran seg med mange år til å få unger på, skal føle seg seint ute eller annerledes fordi jeg tenker som jeg gjør nå?

Syns ikke det er noe negativt med unge gravide, så lenge en føler at en ikke går glipp av noe, og føler seg klar og moden nok for å ta seg av et barn som ung selv.
Har ei lillesøster på 1år som jeg koser med når jeg er på besøk med mamma og de andre søskena mine, så jeg har en "baby" å dulle med frem til jeg er klar for barn selv!

Dette var min lille "baby" før hun ble syk og måtte avlives, har ikke ville gjort noe med bildet, fordi jeg syns det er så søtt når det så ut som hun titta frem fra under bordet:P

2 kommentarer

Tattoosandpowermama

13.03.2015 kl.23:47

Så koselig blogg du har <3

Saandrra23

13.03.2015 kl.23:51

Tattoosandpowermama: Takk :) Så koselig sagt<3

Skriv en ny kommentar

Saandrra23

Saandrra23

22, Ålesund

Er ei jente på 22år, kommer ifra Ålesund. Her kommer jeg til å blogge om meg og mitt liv med PTSD (posttraumatisk stresslidelse) min hverdag,mine meininger, håndarbeid. Følg meg gjerne her på bloggen eller på instagram saandrrala23 og jeg følger dere tilbake :)


Søk i bloggen


Kategorier

Arkiv

hits