Koser meg under teppet

Har vært ute å gått tur og ligger nå å koser meg under et teppe, venter nå på middagen skal bli servert.
Var ute og gikk i over 1time i området her, og fikk litt informasjon om enkelte plasser her på Tjøme etter hvert som vi passerte de forskjellige plassene. Historier om isbreer og fra gamle dager er ting jeg syns er spennende å bli fortalt om, og vite mer om. Tenk at en så liten plass her har så mye historie. Gå tur i godt selskap er kjempe kjekt, i tillegg så gjør det godt for både kropp og sinn med frisk luft og være i bevegelse.

 Skal spise skinkestek til middag nå i kveld, det er bare så utrolig godt, så det er noe jeg virkelig gleder meg til å spise. Ellers så blir det å strikke litt om jeg ikke dubber av etter middagen. Kjenner jeg er trøtt etter i natt, jeg og søskenbarnet mitt Dina satt oppe til nesten kl 06 00 i dag tidlig. Da var det jammen godt og bare legge seg. Siden jeg hadde tatt en sovetablett for å sove ekstra tungt, og for å få sove med en gang så blir jeg også trøttere og slapp i 12timer etterpå. Så jeg merker det veldig, men det hjalp med frisk luft. Tenkte jeg skulle begynne på sokker fra ei gratis oppskrift ifra garnstudio i kveld, det blir bra. Kommer til å bli veldig fine sokker, skal legge ut bilde av når jeg er ferdig av det ferdige resultatet!

Snakkes senere da folkens 

2 kommentarer

Madeleine

16.03.2015 kl.13:03

så koselig det hørtes ut =)

kos deg masse og ha en fin dag =)

Saandrra23

16.03.2015 kl.14:15

Madeleine: Takk, ja jeg kosa meg i går! :)
kos deg masse du også og ha en fin dag du med:)

Skriv en ny kommentar

Saandrra23

Saandrra23

22, Ålesund

Er ei jente på 22år, kommer ifra Ålesund. Her kommer jeg til å blogge om meg og mitt liv med PTSD (posttraumatisk stresslidelse) min hverdag,mine meininger, håndarbeid. Følg meg gjerne her på bloggen eller på instagram saandrrala23 og jeg følger dere tilbake :)


Søk i bloggen


Kategorier

Arkiv

hits