HJEMREISE!

Nå var mi ferieuke her Tjøme/ Tønsberg ferdig for denne gang. Koster veldig lite med togbillett om man er tidlig ut å bestiller billett, uansett hvor lang strekningen er her innen lands i hvert fall. Da går det an å reise flere ganger opp å ned ofte, men er som regel alltid på en plass ei uke el mer når jeg først skal reise så mange timer med tog. Tar litt mer enn 8timer med buss og tog til Åndalsnes fra Tønsberg, har snart reist i 4timer allerede så det nærmer seg sakte men sikkert. Har så å si nesten akkurat byttet tog i Oslo S nå.


Der var det litt som skjedde, så de 40 minuttene jeg ventet til toget mitt skulle komme gikk ganske kjapt.
Var en eldre mann som sikkert hadde drukket litt for mye alkohol eller noe. Han gikk og pratet til seg selv inne på Oslo S og satt seg ned på kne mitt på gulvet og bad om tilgivelse og hadde ei bønn han ba. Noen tilkalte vekterne for han var travel og innpåsliten, så når jeg dro fra Oslo S leitet dem fortsatt etter den eldre mannen. Dette er en av grunnene til at jeg alltid velger å vente inne på Oslo S enn ute når jeg er i Oslo S alene. Syns synd på de som har det sann som denne mannen har det, men er også redd sanne folk, vet liksom aldri hva de finner på. Føler ikke meg trygg ute da. Men inne der har jeg sett vektere alle gangene jeg har vært der, gående inne å følge med på hva som skjer og om det skjer noe. Nå skal jeg sove litt på toget, så de 3timene til Dombås går litt fortere.Nå skal jeg sove litt tenkte jeg. Er ganske trøtt etter bare 3timers søvn i natt, siden jeg var så redd for å forsove meg, så klarte ikke jeg å sovne med det første.

Ha en fin mandag alle sammen!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Saandrra23

Saandrra23

22, Ålesund

Er ei jente på 22år, kommer ifra Ålesund. Her kommer jeg til å blogge om meg og mitt liv med PTSD (posttraumatisk stresslidelse) min hverdag,mine meininger, håndarbeid. Følg meg gjerne her på bloggen eller på instagram saandrrala23 og jeg følger dere tilbake :)


Søk i bloggen


Kategorier

Arkiv

hits