Ny mobiltelefon?

Hei alle sammen!Sitter å vurderer meg å kjøpe meg ny mobiltelefon om ikke så lenge. Tror virkelig det er på tide, siden skjermen på iphone 5S min er på veg ut av telefonen.
Jeg er virkelig det som kalles storforbruker på mobiltelefoner. Som regel når jeg har hatt samme telefonen nesten 1år eller noen måneder lenger enn 1år, da er det alltid noe som skjer med telefonen min. Slår ALDRI feil, haha!

Har sittet og lest litt på Samsung Galaxy S6 Edge og Samsung Galaxy Note 4. Iphone er ikke tema å kjøpe flere ganger, ikke nå med de modellene som finnes nå i hvert fall. Telefonen min er noe jeg bruker veldig mye i hverdagen, og da må den passe til mitt bruk også. Det er noe Iphone ikke gjør. Samsung er et merke jeg har likt i mange år, har hatt bare Samsung telefoner i sikker 5-6år i strekk. Var først i fjor når jeg hadde hatt min Samsung Galaxy Note i 11 måneder og knuste, bestemte jeg meg for å prøve Iphone 5S. Men det blir ikke flere Iphone telefoner på meg på ei stund.

Samsung Galaxy S6 Edge:
Har dere noen favoritt merke/ modeller?

Jeg skal ut en tur om ikke lenge nå :)

         Ha en finfin onsdag<3
 

6 kommentarer

Egeo

19.03.2015 kl.03:36

Jeg liker veldig godt iphone, men kjæresten min er godt fornøyd med HTC: Vanskelig det der med telefoner, også koster de jo så utrolig mye.

Saandrra23

19.03.2015 kl.04:27

Egeo: Ja det er vanskelig med så mange modeller :) Er utrolig dyrt med telefoner, blir bare dyrere og dyrere i dette landet her:)
Har Samsung Galaxy S3 selv. Relativt fornøyd med den. Men så er det jo slik at disse mobiltelefonene så lett knuser. Også er det jo litt av et valgmulighet der ute!

Sofie Inuk Edelfelt

19.03.2015 kl.12:11

stor samsung fan. men godtar iphone som jeg driver å bruker nå.

det er nok rett og slett siden iphone er penere og jeg bruker mac.

og da er det digg at mobilen og pcen henger litt sammen.

Saandrra23

19.03.2015 kl.13:31

Maren Helgemo: ja har har hatt 3 - Samsung Galaxy S "storebrorer" etter hverandre før Note og Iphone og de brødre - telefonene jeg hadde og Noten knuste så resulterte I ny telefon etter nesten 1 år! Men fortsatt en skikkelig Samsung- fan! Er "litt" for mange valgmuligheter der ute, hehe!

Saandrra23

19.03.2015 kl.13:41

Sofie Inuk Edelfelt: Ja den skjønna jeg at da er Iphone veldig grei å ha! :) jeg er også en Samsung fan, så jeg savner veldig Samsung, jeg sliter med det omvendte av deg! :D
jeg har MSI- gamer pc som ikke Iphonen min liker så godt alltid og så har jeg Samsung Galaxy S Note 2 Pro 2014- modellen eller hva den heter:) får se ha den endelige nye telefon blir til slutt :P

Skriv en ny kommentar

Saandrra23

Saandrra23

22, Ålesund

Er ei jente på 22år, kommer ifra Ålesund. Her kommer jeg til å blogge om meg og mitt liv med PTSD (posttraumatisk stresslidelse) min hverdag,mine meininger, håndarbeid. Følg meg gjerne her på bloggen eller på instagram saandrrala23 og jeg følger dere tilbake :)


Søk i bloggen


Kategorier

Arkiv

hits