10 TING DU KAN GJØR NÅR DU KJEDER DEG!

                                                                                        Hei, håper alle sammen har en fin torsdag så langt!


Tenkte jeg kunne skrive 10 ting jeg bruker å gjør, når været ikke er så fristende og være ute.
Jeg kan ikke huske sist jeg rakk å kjede meg. Dette er 10 ting jeg ALLTID gjør når jeg har en dag uten planer uten for døra, og været ikke er noe fristende, sann som dagen i dag, her i Ålesund!

1. Se på de nye youtube videoene, er flere ganger jeg finner trailere på filmer, frisyrer, makeup- tips, info- videoer jeg syns er spennende.

2. Trene meg på å sminke meg med de forskjellige metodene og tipsene fra youtube. En blir jo aldri utlært på noe, lærer noe nytt hele tiden. Jeg vil jo jobbe med sminke og sann som frisør, når jeg får tatt utdannelsen. Da er det greit å kunne litt små ting.

3. Se om der er noen nye filmer eller serier jeg kunne ha tenkt å se. Jeg er den personen som er veldig glad i serier som Walking Dead, grøsser- og skrekk filmer.

4. Lage nye frisyrer og prøve ut diverse ting fra videoer på youtube.

5. Tømme bildene mine på telefon, kamera og nettbrettet. Det er noe jeg aldri gidder å gjør annet når jeg kjeder meg. Her på bloggen tar jeg bare ut de bilda jeg vil bruke og ikke noe mer.

6. Sitte og drømme meg vekk på alle de sminkesidene og klær her på internett. Alt jeg har lyst på en gang, men som er alt for dyrt til at jeg har råda til å kjøpe noe.

7. Gjøre litt innendørs hobbyting. Jeg liker veldig godt å strikke og hekle, men der finnes mange andre hobbyer du kan gjør innendørs. Sortere og rydde i strikke- og hekle- samlinga mi.

8. Sett på musikk fra Spotify og gjør litt styrketrening eller dans litt Zumba (finnes videoer youtube). Der finnes mange øvelser man kan gjør uten spesielle styrkeapparater, finnes mange.

9. Bake noe godt du kan kose deg med i dag eller til helga. Det syns jeg er noe av det kjekkeste jeg kan gjør på kjøkkenet.

10. Bare nyt livet med noe godt i koppen. Gjør litt husarbeid. Er som regel alltid noe som kan gjøres, uten at det tar for lang tid. Bruker å tørke litt støv, vaske klær og henge opp klær. Er ikke kjekt men er noe som må gjøres en eller annen gang uansett.
Håper dere liker noen av tipsene, ha en fin torsdag alle sammen! <3


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Saandrra23

Saandrra23

22, Ålesund

Er ei jente på 22år, kommer ifra Ålesund. Her kommer jeg til å blogge om meg og mitt liv med PTSD (posttraumatisk stresslidelse) min hverdag,mine meininger, håndarbeid. Følg meg gjerne her på bloggen eller på instagram saandrrala23 og jeg følger dere tilbake :)


Søk i bloggen


Kategorier

Arkiv

hits